ACICOMTESTA: Des d’ACICOM responem a les teues preguntes i dubtes legals

ACICOMTESTA, nom compost d’ACICOM i de contestar dubtes, és una nova iniciativa d’ACICOM per posar en marxa un gabinet d’assesorament jurídic a la població, en moments complexes i d’incertesa per la pandèmia.

Naix de la voluntat de prestar un servei públic, com associació ciutadana, per atendre la necessitat d’obtindre resposta a dubtes legals pel constant canvi de normes degut a l’estat d’alarma del coronavirus.

La proposta que ara naix, té la voluntat de romandre en el temps més enllà de la crisi sanitària. És a dir, la Covid-19 és el contexte en el qual naix el projecte que aspira a allargar-se en el temps.

Totes les persones de l’equip d’ACICOM, estem emocionades a l’anunciar aquesta nova iniciativa: Consisteix bàsicament en un assessorament de gabinet jurídic, mitjançant un programa ausiovisual online.

Comptem amb la nostra sòcia i advocada, Aida Casanova, per atendre les preguntes i dubtes de qualsevol persona, siga sòcia o no. Donem així un servei públic a la ciutadania en aquests temps de confinament i incertesa per la crisi sanitària i el començament de la desescalada. Atendrem preguntes i dubtes sobre ERTOS, paralització del comerç, quotes per pagar de diferents serveis, mobilitat… la ciutadania s’enfronta a una situació incerta en la qual els dubtes són els protagonistes.

Us deixem el vídeo que hem realitzat per presentar-vos el projecte

Per això, en consonància amb el programa ACICOMTESTA: assumptes legals, des d’ACICOM hem habilitat un telèfon mòbil (665 585 389) i un correu electrònic acicomtesta@acicom.org per poder enviar les preguntes pertinents en format de vídeo audio o text.

El programa de TV online, estarà presentant pels nostres socis periodistes:  Lucas Calabria i Violeta Peraita i s’emetrà una vegada a la setmana mitjançant el canal de youtube d’ACICOM http://www.youtube.com/c/ACICOMCANAL

També podreu trobar totes les preguntes i les seues respostes en el web d’ACICOM, en la pestanya d’ACICOMTESTA, a la part de dalt .

PER A PARTICIPAR:

Si teniu qualsevol dubte, participeu en aquesta iniciativa i envieu les vostres preguntes a acicomtesta@acicom.org o al Whatsapp del nombre de telèfon 665 585 389.

És important incloure en el correu el nom, la edat i si pot ser la professió de la persona que pregunta, per a fer se una idea del perfil de persona participant i poder contestar més personalitzadament.

Podeu enviar les vostres preguntes en format vídeo, àudio o text, posant sempre en assumpte ACICOMTESTA:

Vídeo: Format horitzontal, màxim 1 minut de vídeo. Cal assegurar que la qualitat de la imatge és bona i el so correcte per poder entendre la pregunta formulada. Les preguntes que ens apleguen en vídeo tindran preferència en la seua contestació. És una forma d’incentivar la pràctica audiovisual

Àudio: Màxim 30 segons d’àudio. Potser per notes de veu del whatsap o també gravar i adjuntar al correu. Cal tindfre cura del so, gravant en un entorn tranquil per què es puga sentir bé la pregunta formulada.

Text: Cada pregunta tindrà un màxim de 50 paraules.

 

 

L’EQUIP D’ACICOMTESTA

 

Hola, sóc Aida Casanova,  sòcia d’ACICOM, i advocada. M’apassiona la meua professió.

Estic especialitzada fonamentalment en Dret de Família, Dret Penal, Dret Civil i en Consum.

Els canvis legislatius són sempre ràpids, i en moments com l’actual, vertiginosos. Així que és essencial l’actualització permanent. És per això que, com a advocada, l’experiència i la formació contínua són essencials.

I també pense que la mediació i la competència emocional són fonamentals per connectar amb els nostres clients, per donar-los seguretat i estratègies que els ajuden a afrontar situacions estressants que acompanyen, sense remei, a tot procés judicial.

Les meues eines? Esforç constant, honestedat, eficàcia, discreció, sensibilitat, comunicació i empatia. Us espere en ACICOMTESTA per resoldre tots els vostres dubtes legals.

Si vols saber més sobre mi: www.aidacasanova.com

 

 

Lucas Calabria i Violeta Peraita són socis d’ACICOM i periodistes graduats per la Universitat de València (UV) amb experiència en mitjans i agències de comunicació. Calabria ha treballat a l’agència EFE i Peraita ho ha fet, fins fa poc mesos, a Levante-EMV.

En l’actualitat, ambdós estudien el màster de Nous Periodismes, Comunicació Política i Societat del Coneixement a la UV. Tenen un gran interès per exercir la seua professió de la millor manera possible amb l’objectiu de fer del món, a través de la comunicació, un lloc millor. D’ara endavant, dins aquest nou projecte, faran el paper de presentadors d’ACICOMTESTA.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*