Bases del 4art Festival Cinema Ciutadà Compromés 2018

Des de l’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), organitzem per quart any el Festival de Cinema Ciutadà Compromés, del 24 d’octubre al 23 de novembre del 2018.  A continuació et presentem les bases per a participar. Ens encantaria comptar amb tu!

Pots descarregar-te les bases del Festival en aquest enllaç: bases 4art Festival FCCC 2018 

Tens de termini fins al 31 de juliol!

ACICOM, som una associació cívica conformada per un grup de persones resistents, dedicada a temes de mitjans i cultures de la comunicació, per a defensar els drets de la ciutadania. Un dels objectius nuclears d’ACICOM des de la seua fundació és la millora de la dieta mediàtica dels valencians i les valencianes; per a la qual cosa vegem cabdal potenciar els projectes audiovisuals nascuts en el si de la ciutadania i/o que aconsegueixen el seu suport.

Des del 2015 hem consolidat un projecte singular i estimulant, El Festival de Cinema Ciutadà Compromés (FCCC). Un festival dedicat al documental que ofereix nombrosos audiovisuals amb una mirada critica cap a les realitats socials del nostre entorn. Lliurem sis premis: ficció, documentals, noves realitats ciutadanes, micromecenatge, audiovisual en valencià, premi especial del públic i premi especial als youtubers socials. El Festival de Cinema Ciutadà Compromés constitueix així l’oportunitat única d’acostar les productores i els seus productes audiovisuals a la ciutadania valenciana compromesa.

Vos deixem un vídeo resum de l’edició del festival de l’any passat. Anem Anem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*