Presentació del llibre “OTRA EDUCACIÓN ES POSIBLE CON CINE, LITERATURA Y CANCIONES” 12/11/2020

Teníem previista la presentació d’aquest llibre de Jaume Carbonell i Jaume Martínez Bonafé com una de les activitats del VI Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2020; però la COVID ens ha obligat a suspendre la presentació

Us deixem la carta que ens ha fet aplegar Jaume Martinez Bonafé

 

Estimada amiga, estimat amic:

Com ja sabràs, Jaume Carbonell i jo teníem previst presentar en València el llibre “Otra educación, con cine, literatura y canciones” (Editorial Octaedro) el dia 12 de novembre. Diverses circumstàncies relacionades amb la pandèmia ens aconsellen ajornar l’acte.

Ens fa molta pena donar aquesta notícia per què per a nosaltres presentar el llibre era una oportunitat de retrobar-nos amb tu i si bé ens calia reprimir l’abraçada, ens quedava la possibilitat de la conversa. D’altra banda, li hem dedicat molta cura a cada capítol i ens feia molt de goig contar-vos com ha anat parint-se tot açò de pensar que una seqüència cinematogràfica, el fragment d’una novel·la o l’audició d’una cançó poden ajudar-nos a pensar en altra educació -dintre i fora de l’escola – que ens ajude a créixer com a éssers humans lliures i emancipats.

Tornarà la primavera postpandèmica i trobarem una estoneta per a realitzar aquesta trobada avui reprimida. No dubtes que et convocarem.

Aprofitem, no obstant, per adjuntar-te un vídeo que havíem preparat per a l’acte de presentació. Esperem que t’agrade i si tens oportunitat de llegir el llibre, ens agradaria que ens feres arribar les teues impressions.

Molta salut!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*